Elke bungalow heeft een automatisch systeem om de voordeur mee te openen en lichtschakelaars die bereikbaar zijn vanuit de rolstoel. Uiteraard zijn alle deuropeningen drempelvrij en breed genoeg voor rolstoelen en hulpmiddelen. De bungalows zijn eenvoudig praktisch doch gezellig ingericht. Een televisie of radio is in de bungalow niet standaard aanwezig. Voor het bekijken van televisie en luisteren naar muziek bent u aangewezen op uw eigen laptop, tablet of smartphone. Het park beschikt over WIFI waar u zonder verder kosten gebruik van kunt maken. Er is één centrale televisie met alle Nederlandse zenders in de recreatieruimte. De badkamer is ruim genoeg voor een douchestretcher en rolstoel, het toilet heeft opklap beugels en een onderrijdbare wastafel. De 2-4 pers. bungalow heeft 2 slaapkamers en in totaal 4 bedden. In één slaapkamers staan één of twee hoog/laag bedden. Vanuit de woonkamer heeft u een brede toegang tot een privé terras. Het terras is voorzien van tuinmeubelen en parasol. U kunt de elektrische BBQ van ons lenen. Alle bungalows zijn omringd door tuin en/of bos en hebben een eigen parkeerplek. Er zijn wat individuele verschillen tussen de bungalows. In sommige badkamers is de transfer over rechts makkelijker; in andere links. Is dit voor u belangrijk? laat het ons weten bij uw aanmelding.

Faciliteiten

open keuken

Elektrische/keramische kookplaat

Afzuigkap

Koelkast met vriesvak

Combimagnetron

Koffiezetapparaat

Waterkoker

Eetkamer/zithoek volledig ingericht

Badkamer met wastafel, douche en toilet

Tuindeuren naar overkapte veranda

Tuinmeubelen

WiFi

Geïsoleerd én CV

Prijzen

We doen er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Alle verzorgers op het park zijn vrijwilligers, de accommodaties zijn gebouwd met veel vrijwillige inzet en we zijn een ANBI-stichting, zonder winstoogmerk. We willen namelijk dat de vakanties op l’Accolade voor zoveel mogelijk mensen financieel mogelijk zijn. Een andere manier om ons park betaalbaar te houden voor zoveel mogelijk mensen, is door een beroep te doen op beschikbare zorgbudgetten.

Prijslijst 2024

Zorgovereenkomst

Als het voor jullie mogelijk is, vragen we je een bijdrage te doen vanuit je PGB- of WLZ-budget. Om dit te kunnen doen is het nodig om een zorgovereenkomst met l’Accolade op te stellen. Deze kan je hier downloaden.

Zorgovereenkomst

Vergoedingen en fondsen

Een aantal fondsen is bereid om een tegemoetkoming te geven in de vakantiekosten. Fondsen waar wij goede ervaringen mee hebben zijn Stichting Lichthoeve Fonds, Stichting Zonnewende (voor jongeren tot 18 jaar) en BOSK.


Op zoek naar iets anders?