Een Accobane bestaat uit een ruimte van ruim 5 X 5 meter. Er is een eenvoudig keukenblokje met een tweepits elektrische kookplaat een 10 liter jerrycan met water een een afwasbakje. Een kastenwand dient als afscheiding met de slaapplek op de begane grond, waar een hoog/laag bed staat. Deze ruimte kun je door middel van een gordijn afschermen. Op de kop van de kastenwand is een ladder naar de bovenverdieping. Dit "zoldertje" beslaat de helft van de benedenverdieping. Er staan twee bedden. In de Accobane staat verder op de begane grond twee maal één persoons bedden, een eenvoudige eettafel met twee stoeltjes en een bank. Op het terras, dat via openslaande deuren te bereiken is, staan terrasstoelen en een tafel. De Accobanes staan op een loopafstand van het sanitairblok, waar naast de standaard toilet/douches en afwasplekken, ook twee aangepaste douches en toiletruimtes zijn. Alle benodigde hulpmiddelen kunnen op verzoek worden ingezet. Op de bedden liggen standaard moltons en een kussen met een onder sloop. Je kunt tijdens het boeken tegen een vergoeding gerbuik maken van onze linnen en beddengoed service.

Faciliteiten

Standaard H/L bed

Eenvoudig keukenblok

Koelkast

Tweepits elektrische kookplaat

10 liter jerrycan met water

Afwasbak

Eenvoudige eethoek

Terrasstoelen en tafel

Prijzen

We doen er alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden. Alle verzorgers op het park zijn vrijwilligers, de accommodaties zijn gebouwd met veel vrijwillige inzet en we zijn een ANBI-stichting, zonder winstoogmerk. We willen namelijk dat de vakanties op l’Accolade voor zoveel mogelijk mensen financieel mogelijk zijn. Een andere manier om ons park betaalbaar te houden voor zoveel mogelijk mensen, is door een beroep te doen op beschikbare zorgbudgetten.

Prijslijst 2024

Zorgovereenkomst

Als het voor jullie mogelijk is, vragen we je een bijdrage te doen vanuit je PGB- of WLZ-budget. Om dit te kunnen doen is het nodig om een zorgovereenkomst met l’Accolade op te stellen. Deze kan je hier downloaden.

Zorgovereenkomst

Vergoedingen en fondsen

Een aantal fondsen is bereid om een tegemoetkoming te geven in de vakantiekosten. Fondsen waar wij goede ervaringen mee hebben zijn Stichting Lichthoeve Fonds, Stichting Zonnewende (voor jongeren tot 18 jaar) en BOSK.


Op zoek naar iets anders?