Adres/ Adresse/ Address

Volg ons/ Suivez-nous/ Follow us

80 Avenue des Bouriennes, Domino

17190 Saint-Georges-d'Oléron

Frankrijk

  • Facebook Social Icon

Als u informatie opvraagt, als gast wilt komen  of vrijwilliger wilt worden, dan vragen we u om uw persoonsgegevens, zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. Wilt u gebruik maken van zorg tijdens uw verblijf bij L'Accolade, dan vragen wij u bovendien welke zorg u nodig heeft. 
De gegevens worden opgeslagen in een digitale database. Ze worden gebruikt voor het maken van planningen. Ook gebruiken wij uw persoonsgegevens om u te informeren over zaken bij L'Accolade. 

VOORZIENINGEN

De voorzieningen op L'Accolade zijn allemaal aangepast aan de behoeften van gasten die gebruik maken van een rolstoel. Zo is er een verwarmd buitenzwembad dat toegankelijk is voor iedereen onder andere door de hellingbaan. Ook is er een terras en zijn er verschillende speeltoestellen. Elke avond kun je heerlijk van een drankje genieten rond de open haard 0f kun je mee eten met het weekmenu. Vanzelfsprekend wordt daarbij rekening gehouden met dieetwensen.

Heb je zin om een boek te lezen of in een spelletje?

In de recreatieruimte zijn veel spelletjes en kun je verschillende (kinder-)boeken lenen!

***

ZWEMBAD

Het verwarmde buitenzwembad van 7x12 meter, is dagelijks  geopend. Er is een hellingbaan met leuningen aan beide zijden om ook lopend het zwembad in te komen. Ook kun je gebruik maken van een doucherolstoel of douchestretcher om het water in te gaan. Natuurlijk hebben we vele drijfhulpmiddelen. Rondom het zwembad is een zonnig terras waar je heerlijk kunt liggen. Voor de kleinsten is er een speeltoestel en een glijbaan.

SPEELTOESTELLEN

Bij L'Accolade hebben we voor iedereen wat wils: een theater, waar we tijdens het hoogseizoen regelmatig activiteiten organiseren voor kinderen, aangepaste schommels, een tafeltennistafel en zelfs een speelhuisje met klimtouw en glijbaan.

 
RECREATIEZAAL

Onze recreatiezaal is 60 m2 groot en ernaast ligt een gedeeltelijk overdekt groot terras met een open haard.

Er is een ingerichte bar, computer, muziekinstallatie en een tv aanwezig.

Je kunt er genieten van een weekmenu of vermaken met spelletjes en boeken.

 

ROLSTOELFIETSEN/BAKFIETSEN EN STRANDBUGGY'S

Bij L'Accolade kunt u genieten van de prachtige omgeving op Oléron.

Er zijn  veel verschillende fietspaden op het eiland door mooie natuurgebieden, naar prachtige stranden en gezellige vissersplaatsjes.

Ook kun je genieten van de duinen, het zandstrand en de zee. Met behulp van de verschillende aangepaste fietsen, strandrolstoelen en terrein/strandbuggy's maakt L'Accolade dat mogelijk voor iedereen. 

Gasten van L'Accolade mogen gratis gebruik maken van al deze voorzieningen. 

Alleen voor het gebruik van een scootmobiel of de rolstoelfiets vragen wij een kleine vergoeding.

TERRAS

Rond het centrale terras waar iedere avond de open haard brand is iedereen van harte welkom.