Anja

Nogmaals dankjewel dat ik de afgelopen twee weken mee mocht werken in het team van vrijwilligers. Het waren twee waardevolle weken met veel leermomenten, indrukwekkende ervaringen en prachtige glimlachen. Weken waarin ik mooie mensen heb ontmoet, weken waarin respect, vertrouwen, transparantie, liefde en samenwerking de boventoon voerde. Het valt bijna niet te omschrijven wat je binnen de muren van l’ Accolade voelt en ervaart, ik voel mij een rijk mens doordat ik dit mocht voelen en ervaren. Groetjes, Anja

Bas en Pauline

Al fietsend langs de "Pineau" druiven! Heerlijk rondje over het eiland

Familie Jongschaap

"Vakantie vieren op l'Accolade. Drie weken in de Accobane blue. Genieten van een vakantie zonder beperkingen. Genoten van de sfeer, de animatie, het strand (super die stranddagen!), de andere gasten, al de vrijwilligers, het lekkere eten, het open haardvuur, het eiland en van het ooh zo toegankelijke zwembad! Een bijzonder vakantie paradijs voor én door bijzondere mensen!"

Anda, Jans en Marijke

Als Twentse vrouwen uit Losser en Enschede brengen wij van nature al gezelligheid mee. 😃 De basis van een vakantie in l’Accolade is gezelligheid dus daar kunnen wij ons ei wel kwijt! Samen wérken.. Sámenwerken… elkaar zonder woord verstaan of soms toch even overleggen en dan gewoon aan de gang gaan, sjouwen, ruimen, wassen, dweilen .. laat maar komen want we willen sámen een vakantie bieden aan mensen die daar nog lang over na kunnen dromen. dat is het doel en als dat lukt, dan geeft het ontspanning: een voldaan gevoel! Ons advies als Twentenaren: Schrijf je ook in als vrijwilliger de komende jaren. Groetjes van Anda, Jans en Marijke

Evie, zusje van Esther

“Mijn zusje zit in een rolstoel en heeft altijd veel zorg nodig. Het is voor ons daarom lastig als gezin op vakantie te gaan. l’Accolade is niet alleen een plek waar mijn zusje een fijne vakantie heeft, maar ook een plek waar wij als gezin een geweldige tijd hebben. Het is er super! En het is fijn om te zien dat mijn ouders hier ook lekker kunnen ontspannen.”

Rinie, verpleegkundige

"Vorig jaar ben ik voor het eerst naar l'Accolade geweest en ik vind het zo'n enorm mooi project dat ik dit jaar weer 2 weken ga."

Vader van Mies

“Wat een verademing! Eindelijk eens een plek die helemaal aangepast is, en waar de sfeer echt fijn is.... We komen hier terug, for sure!”

Willemijn

"Heerlijk samen met vrijwilligers de handen uit de mouwen steken. Onderling vol humor en positiviteit. Veel enthousiasme, warmte en liefde."