Ben jij diegene die echt iets voor onze gasten kan betekenen? Ben jij de verzorgende die als eerste aanspreekpunt voor onze gasten op het park zichtbaar is? Zich verantwoordelijk voelt, met een grote mate van flexibiliteit en mega veel energie? Ben jij diegene die voor onvergetelijke herinneringen zorgt voor onze gasten? Dan willen we jou graag leren kennen!

Als zorgverlener binnen het vrijwilligersteam ondersteun je onze gasten bij de alledaagse bezigheden, zoals opstaan en persoonlijke verzorging. Dat betekent niet dat je alles doet. Je helpt daar waar gewenst, door te kijken naar de mogelijkheden en door mee te bewegen met onze gasten. Ook kan het voorkomen dat je aansluit bij de recreatieve activiteiten om zorg te dragen voor één van onze gasten, zodat hij/zij daar ook aan kan deelnemen.

Wij bieden je een unieke sfeer onder prachtige omstandigheden, onvergetelijke momenten en je dient een belangrijke rol in het vertegenwoordigen van één van onze kernwaarden; namelijk het ontzorgen van onze gasten!

Nieuwsgierig? Meld je je aan als vrijwilliger via de button bovenaan deze pagina.

Wil je graag weten hoe het één en ander in zijn werk gaat? Schroom niet en neem contact op met René Koch, beheerder vakantiepark l’Accolade, te bereiken via de mail: vrijwilligers@l-accolade.nl of +31(0)6-50 58 05 60.