Juist!... is het halve werk.

Om het park op enkele aspecten beter tot zijn recht te laten komen, zijn Adri van Schie en ik vorig jaar december begonnen met de eerste voorbereidingen. Hierdoor konden wij op zondag 19 maart met 15 mannen (“de boerenjongens”)  met de benodigde eerste onderhoudswerkzaamheden starten.

Veel snoeiwerk in het groen, renoveren van vrijwilligershuisjes, schilderwerkzaamheden van accommodaties, elektra aanpassingen, nieuwe wastafels in het sanitair gebouw beneden en het plaatsen van infiltratiekratten om de regenwaterafvoer te verbeteren. Om zo maar wat te noemen. Daarnaast zijn de bungalows voorzien van nieuwe voordeuren en ook deze zijn, samen met de kozijnen en luiken, in de kleur ”Blue Provence” afgeschilderd.

De inzet van de “boerenjongens”, zowel zelfstandig als in teamverband, gedurende de 10 dagen was hierbij essentieel. En het momentum om als één team te werken kwam samen op de vrijdagochtend dat we met zijn allen 7,5 m3 beton hebben verwerkt. De toegang beneden naar de lift, de tribune en terras bestaat vanaf nu uit een betonvloer met een geleidelijke oplopende helling. Dit zal onze gasten in de rolstoel zeker ten goede komen.

Gedurende deze dagen werden we prima verzorgd door de kok en kokkin die elke dag ons allen wisten te voorzien van energierijke, heerlijke maaltijden.

Oprecht dank ook aan deze groep vrijwilligers.

Samen met de vrijwilligers die de komende weken richting de zomer, bij mij zullen aansluiten, gaan we het park seizoen klaar maken. Ik kijk er naar uit!!

En……. ben jij ook in het bezit van “gouden handjes” en klus jij ook graag? Meld je dan via onze website aan als vrijwilliger en ik neem contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

Vanuit Domino een hartelijke groet,

René