Adres/ Adresse/ Address

Volg ons/ Suivez-nous/ Follow us

80 Avenue des Bouriennes, Domino

17190 Saint-Georges-d'Oléron

Frankrijk

  • Facebook Social Icon

Als u informatie opvraagt, als gast wilt komen  of vrijwilliger wilt worden, dan vragen we u om uw persoonsgegevens, zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. Wilt u gebruik maken van zorg tijdens uw verblijf bij L'Accolade, dan vragen wij u bovendien welke zorg u nodig heeft. 
De gegevens worden opgeslagen in een digitale database. Ze worden gebruikt voor het maken van planningen. Ook gebruiken wij uw persoonsgegevens om u te informeren over zaken bij L'Accolade. 

KAMPEERPLAATSEN

Het prachtige terrein van L'Accolade bestaat uit een boven- en benedengedeelte, verbonden met een weg, trap en kolomlift. Hierop vind u 7 aangepaste, en 7 reguliere (niet aangepaste) kampeerplaatsen. Alle aangepaste kampeerplaatsen liggen op het benedenterrein. Omdat deze kampeerplaatsen speels tussen de bomen liggen, is er overal zowel zon als schaduw.

Klik hier voor een plattegrond van het vakantiepark.

 

Een reservering van een week voor een aangepaste kampeerplek loopt in het hoogseizoen van zondag tot zondag.

Bent u geinteresseerd in een verblijf bij L'Accolade? Neem dan contact op met de beheerders.

Klik hier voor de prijslijst van de kampeerplaatsen.

 

***

AANGEPASTE KAMPEERPLAATSEN

Er zijn 7 aangepaste kampeerplaatsen op Vakantiepark L'Accolade. Een aanpaste kampeerplaats bestaat uit een deels verharde ondergrond, waardoor het gemakkelijker is om u met een hulpmiddel te verplaatsen.

De kampeerplaats is geschikt voor 1-4 personen. Tegen een kleine bijbetaling kunt u met meerder personen op de plek verblijven. Doordat L'Accolade speels is opgezet, verschillen de kampeerplaatsen een beetje van grootte. Een aangepaste kampeerplek is minimaal 40 m2 groot. Bij alle plekken is de toegang tot het sanitairgebouw is goed.
Het sanitairgebouw beschikt over extra grote douche ruimtes, voorzien van hulpmiddelen

zoals douchestretchers en beugels bij het toilet en de douche.

Als u wilt, kunt u een hoog-laagbed en/of verschillende hulpmiddelen en aanpassingen bij ons lenen.

Het overgrote deel daarvan is gratis.

REGULIERE KAMPEERPLAATSEN

De 7 niet-aangepaste kampeerplaats is alleen geschikt voor kleine tentjes. Dit zijn kleine tentplekjes verspreid over het terrein, meestal op niet rolstoeltoegankelijke plekken. Kleine 4 persoonstenten kunnen hier geplaatst worden of 2-3 persoonstenten. Deze worden vaak gehuurd als extra plek voor bij de safaritent/ bungalow of broertjes/ zusjes die apart willen slapen. Of door kampeerders zonder beperking.

SANITAIRBLOKKEN
 

Zowel op het boventerrein als op het benedenterrein, is een sanitairblok aanwezig. Daar vind u, naast gewone toiletten en warme douches, ook zeer ruime aangepaste badkamers. 

Hierin is een inloopdouche met douchezitje, toilet met opklapbare beugels en een goed onderrijdbare wastafel met hendelmengkraan.

De ruimte is groot genoeg voor een douchestretcher.

Bij de onderrijdbare afwasbakken is warm water. 

Het kraanwater kunt u gerust drinken. U kunt zonder muntjes warm douchen en ook het toiletpapier hangt standaard in het toilet. 

Wel zo gemakkelijk, toch?!