Adres/ Adresse/ Address

Volg ons/ Suivez-nous/ Follow us

80 Avenue des Bouriennes, Domino

17190 Saint-Georges-d'Oléron

Frankrijk

  • Facebook Social Icon

Als u informatie opvraagt, als gast wilt komen  of vrijwilliger wilt worden, dan vragen we u om uw persoonsgegevens, zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. Wilt u gebruik maken van zorg tijdens uw verblijf bij L'Accolade, dan vragen wij u bovendien welke zorg u nodig heeft. 
De gegevens worden opgeslagen in een digitale database. Ze worden gebruikt voor het maken van planningen. Ook gebruiken wij uw persoonsgegevens om u te informeren over zaken bij L'Accolade. 

SAFARITENTEN

De zes safaritenten zijn comfortabel, ruim, sfeervol en compleet ingericht. Een unieke combinatie van luxe en comfort, maar toch kamperen... ook voor mensen met een beperking. Er is elektriciteit, u slaapt op een echt bed met fijn matras, kussen en dekbed, heeft lampen,

opbergplek voor uw spullen en kunt uw apparatuur opladen in de tent. U hoeft dus enkel maar uw persoonlijke spullen mee te nemen!

 

***

Inrichting:
Verschillende bedden, waaronder een hoog-laagbed, kasten en nachtkastjes, keuken met koelkast, 2-pits kooktoestel, servies en pannen, waterkoker en koffiezetapparaat. U heeft ook een zithoek en een eettafel.

 

L'Accolade heeft 4 tenten voor 2 - 4 personen. Bij een aantal tenten kan er een kleine tent naast geplaatst worden (zelf mee te brengen).

Het sanitair gebouw bevindt zich op 5- 10 meter afstand. De afmeting van de tent: buitenmaat: 6 x 7 meter, binnenmaat: 5 x 5 meter.

In de tent worden de 2 slaapkamers gescheiden door een binnentent.  

 

Er zijn ook 2 geheel nieuwe en prachtige safaritenten voor 6 personen op het terrein geplaats!

De buitenmaat van deze tenten is 5,40 x 9 meter; binnenmaat =  5,4 x 7 meter.

Een reservering van een week in een safaritent loopt van zaterdag tot zaterdag. Interesse? Neem contact op met de beheerders.

De prijzen vindt u in de prijslijst.