Adres/ Adresse/ Address

Volg ons/ Suivez-nous/ Follow us

80 Avenue des Bouriennes, Domino

17190 Saint-Georges-d'Oléron

Frankrijk

  • Facebook Social Icon

Als u informatie opvraagt, als gast wilt komen  of vrijwilliger wilt worden, dan vragen we u om uw persoonsgegevens, zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum. Wilt u gebruik maken van zorg tijdens uw verblijf bij L'Accolade, dan vragen wij u bovendien welke zorg u nodig heeft. 
De gegevens worden opgeslagen in een digitale database. Ze worden gebruikt voor het maken van planningen. Ook gebruiken wij uw persoonsgegevens om u te informeren over zaken bij L'Accolade. 

LES AMIS DE L' ACCOLADE 

***

KOM IN ACTIE VOOR L'ACCOLADE

Veel mensen vinden het fijn om zich actief in te zetten of zelf een actie te bedenken voor een goed doel. Sinds kort is het heel eenvoudig om geld voor l’Accolade bij elkaar te brengen. Via een eigen actie-pagina bij Justgiving.nl kunt u zelf een actie organiseren of meedoen aan een bestaande actie voor het park. Voor iedereen die het leuk vindt om aan een sportief evenement mee te doen. Of voor wie een jubileum viert en het fijner vindt om anderen van een onbeperkte vakantie te laten genieten, dan om nog een fles wijn te krijgen. Vanuit de Zwitserse bergen naar het Ile d’Oléron fietsen? In een kilt rondjes rennen over het park? Koekjes bakken, meedoen aan de Dam-tot-Damloop of een dienstenveiling organiseren? Alles mag. Wij zijn er heel blij mee! Laat ons vooral even weten waarmee we jouw actie kunnen ondersteunen! Contact: fondsenwerving@l-accolade.nl 

 

 

AL EEN ACTIE IN GEDACHTEN?

Ga naar www.justgiving.nl en maak een eigen actie-pagina aan. Selecteer l’Accolade daarbij als goed doel. Laat aan iedereen weten waar u mee bezig bent. Acties zijn heel eenvoudig via Facebook, Twitter en mail te delen met vrienden en familie, zodat zij op de hoogte blijven en u kunnen steunen. JustGiving zorgt ervoor dat geld van u en uw sponsors netjes en veilig beheerd wordt en dat voor ons de administratie zo makkelijk mogelijk verloopt.